Cum să alegi alimentele conservate

- 2021-11-06-

Selecția dealimente conservatear trebui să fie din exterior spre interior, uitați-vă la corpul alimentelor conservate, uitați-vă la data și apoi deschideți conservele pentru a verifica conținutul. Toate conservele cu data de producție recentă, marcă distinctă, capacul inferior ușor concav, aspect curat și strălucitor, fără pete de rugină, tablă de lipit completă, etanșare etanșă, fără deteriorare, fără deformare și fără expansiune sunt conserve normale. Pentru sticlele de sticlă și conservele, partea de mijloc a capacului pentru conserve este concavă spre interior, culoarea alimentelor din conserve este normală, forma blocului este completă, supa este limpede, nu există sediment în partea de jos a conservele, iar conservele respectă standardul este mai bună. După identificarea de mai sus, dacă mai există îndoieli sau este necesar să se determine cu exactitate avantajele și dezavantajele, deschideți conservele pentru a simți mirosul conținutului și verificați culoarea aspectului acestuia. După ce hrana din rezervor este turnată, observați cu atenție peretele interior al cutiei rezervorului pentru înnegrirea, coroziunea sau decojirea stratului de acoperire. Sunt preferate cele fără pete de rugină, pete negre și schimbare de culoare.

Luând tablă de tablăalimente conservatede exemplu, cel mai simplu mod de a identifica conserve este de a observa aspectul conservelor: mai întâi, verificați dacă conservele sunt ruginite și dacă etichetele sunt poluate, apoi verificați dacă capacul inferior al conservelor este plat, ușor concav. , nu bombat, ceea ce este normal. Dacă există vreo îndoială, alimentele conservate atingeți ușor capacul pentru conserve și ascultați sunetul acesteia. Conservele normale sună crocante. Dacă scot un sunet de flutură, poate fi o scurgere de aer. Nu cumpăra astfel de conserve.

La cumpărarea sticlelor de sticlă șialimente conservate, pe lângă metodele de mai sus, respectați husa antifurt. În prezent, fabricile generale folosesc capace antifurt. Centrul capacului normal de conserve este concav. În cazul în care conservele au fost deschise sau s-au scurs, centrul capacului se va bomba în exterior și conservele nu vor mai fi recuperate, ceea ce este mai convenabil de identificat pentru consumatori.